Diskuse

Naše soukromí a svobody jsou v ohrožení

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zrovna včera byl 2hodinový dokumeňt na ZDF info. Big Brother ani nesnil o tom, co dokáže NSA s pomocí vlád ostatních zemí. A to vše protiůstavně.

0 0
možnosti
Foto

moderní technologie mají své klady, ale v poslední době spíše vnímám ty negativní dopady na naás ;-(;-(

0 0
možnosti
JH

J86a84n 75H74u40r97k68a

24. 1. 2017 8:35

souhlas jen dodám že nikoliv my ale jiní řídí náš osud my jsme jen kasičky zdroj jejich blahobytu jednou za čas se vycinkané kasičky vzbouří ale časem vše cinká dál ve stejných kolejích

2 0
možnosti
Foto

vždy je zde jistá vládnoucí elita, nicméně to ještě neznamená, že moc této skupiny lidí nelze omezit ve prospěch občanských svobod :-)

0 0
možnosti

Milý autore,

George Orwella jsme už dávno překonali. Před Velkým bratrem jsme už všichni úplně a zcela nahatí, jako mimina.

Nestačí mu naše fotky, ale zkoumá naše mozky. Ví na co myslíme, ví co si chceme koupit, ví co nás zajímá, ví po čem toužíme, ví co děláme, ví jaké máme nemoci, ví koho podporujeme, zná naše politické názory, zná naše rodinné vztahy, zná naše kamarády, či milenky, nebo milence, zná naše sexuální zaměření, zná naši finanční situaci a ještě přes různé testy přezkušuje naší inteligenci. Vidí nám přímo do středu mozku.

To vše mu umožňuje si s námi hrát, jako s bezmocnými figurkami, mít přehled o politických stranách, o různých hnutích a spolcích, o jejich členech a až budeme volit přes internet, tak bude také vědět koho jsme volili. To vše mu umožňuje zaměřit se na kohokoliv a kdykoliv ho patřičně skřípnout a zmáčknout.

Ty informace mu poskytujeme sami. Internet a Mobil je fajn věc a prima hračka, jen si račte uvědomit, že Velký bratr vám kouká přímo přes rameno a dnes to není pouze Velký bratr.

Možná, jsme už všichni zdegenerovali, když si necháváme lézt Velkého bratra až do mozku.

Máte Karmu!!!

8 0
možnosti
Foto

Máte pravdu ... nicméně jsou možnosti, jak se ještě i dnes chránit.

Alespoň co se týče našeho soukromí a komunikace tak, aby se k tomu nikdo nedostal. V případě tohoto velmi rád poreferuji, případně navrhnu i řešení.

Otázkou ale je, zda stále si myslím a dělám to, co sami chceme nebo je to už jen činnost na základě "vyšší moci z vnější".:-(

4 0
možnosti