Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před nedlouhými dny svůj názor vyjádřil Alain Delon a ač velmi nerad, musím s ním bez výhrad souhlasit.

0 0
možnosti

Kam že to spějeme?Svět se obrací a vypadáto,že brzo skončí až tam!!!Pokud lidi nedostanou rozum a uvědomísi,že tady jsme jen zlomek času a ještě si ji máme skazit něčím co se týká vlastně všech lidí a to tím,že nenažranost jedněch vede druhé k nenávisti jeden proti druhému.To je skutek dnešních dnů v Česku a né jen tam.Příklad v Německu dochází poslední dobou ke zbouření domácích lidí proti těm hordám asociálů a unás se o tom mlčí.Kam to může vést jen jedním směrem a to k občanské neposlušnosti či občanské válce a na to čekají právě ti Ušáci nasáčkovaní jak v Německu tak jiných státech Evropy,aby udělali pořádek a my museli přijmout hordy asociálů,kteří stejně nebudou pro Evropu žádným přínosem jen ji vyžerou a budou chtít jít dál,ale kam???

0 0
možnosti
Foto

H20a70n35a 91V74l48k76o14v75á

27. 1. 2018 13:02

Víte, chlapče, já jsem volič Drahoše, nicméně váš článek je dost nevyvážený - oni se Drahošovi voliči podobných faulů nedopouštějí (já jsem na FB viděla něco jiného....)?

0 1
možnosti
Foto

faul příznivců Drahoše je na prvním obrázku...

2 0
možnosti

KarmaR^Máte naprostou pravdu. Není to důstojné. To, že jsem si celý život respektive od 16.let svého života přál, aby zvítězili poctivé pravicové hodnoty, které dle mého názoru mají být výchovným prostředkem k seberealizaci sebe sama, národa i společností. Bohužel doposud jsem se jich v plné spravedlivé míře nedočkal.

Rovněž nesouhlasím s tím, jak jsou v dnešní době chybně označovány pravicoví extrémisté. Ti neexistují. Jde pouze jen a jen vždy o levicové extrémisty. Jedni uplatňují zlo násilím. Radikální silou. Druzí zlo pokrytectvím ústící v revoluční sílu. Pravicový extrémismus je pouhou nálepka, kterou zde rozšiřují levicoví vůdci všech stran a hnutí, aby své cíle násilí levicových politických cílů mohli šířit po celém světě.

Touto nálepkou vlastně záměrně lživě pojmenovávají extrém svobody toho individualisty, který by měl býti v normální demokratické společnosti právě tou osobou, která by tuto funkci splnila vlastní přirozeností a schopnostmi svého celoživotního úsilí. Ano byla by hodna opravdové úcty a zásluhy pro společnost. Byla by tak všem příkladem ideálu svobody všech pokrokových společností.

0 0
možnosti
Foto

"Česká" hrdost a slušnost, se tuším vytratila spolu s první republikou, byla-li kdy vůbec jaká a je-li možné hrdost a slušnost takto vůbec "znárodnit".

0 0
možnosti

J65i74r53i 35B96o20r

27. 1. 2018 13:00

I o tom bych pochyboval .První republika ve svém krátkém (20 ti letem) trvání mocně čerpala z Rakouska Uherska.:-(

0 0
možnosti

J18i77r80i 93B30o56r

27. 1. 2018 12:31

Vy jste tu slušnost a hrdost národa(ne jednotlivců) někdy zažil?;-(

0 0
možnosti
Foto

občas ano ... nejzajímavější je také to sledovat, kdy se člověk jako bytost mění v dobytek (myšleno v jakém věku) ... jako učitel na ZŠ vidím ještě tu dětskou nevinnost a s blížící se pubertou a plnoletostí se jednoznačně děti radikalizují apod.

0 0
možnosti
Foto

Je jen a pouze "zásluha" občanů, že na hradě máme demagoga, lháře, podvodníka a alkoholika.

Je jen a pouze "zásluha" občanů, že kvůli neshodě při volbě prezidenta jsou lidé ochotní jít velmi daleko a názory sjednocovat nožem či jiným pádným argumentem.

Na částečnou obranu občanů je nutno připomenout, že minulých několik desítek let byli masírování a vedeni k tomu, jací jsou.

Na druhou stranu je nutno zdůraznit, že je dost jedinců, kteří se nenechali zcela zmanipulovat a zachovali si schopnost vlastního myšlení a porovnávání.

Je chybou jiných občanů, že toto nedokázali. Pravda, někteří to objektivně nezvládají.

Je na ostatních, jak a s kým chtějí žít.

2 0
možnosti

Tak že je vám bližší ulíznutý,přihlouplý,probruselský a vítač nepřispůsobivých??Tak se vás zeptám,kam by to směřovalo kdyby?Je vidět že asi nejste nadšenec internetu a dostalo se vám málo videjí,článků k přečtení a pořád jste tam kde jste.Děkuji ale takové lidi potom tady chtějí o něčem rozhodovat a místo toho aby rozhodovaly,tak za ně rozhodují jiní a jinde.To tu opravdu chcete!!!

0 0
možnosti

možná je to naopak...jaký krám takový pán

1 0
možnosti
Foto

přesně tak jsem to i myslel ... s dovolením dodatečně použiji a upravím nadpis článku :)

0 0
možnosti

Ta emigrovala hned po unorovem prevratu na zapad. To co zde je bylo importovano ze zapadni Asie a porad to jeste pretrvava.

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 894x
https://cz.linkedin.com/in/jiří-šebek-90264112a

Učitel, Lektor Anglického jazyka a Konzultant Vzdělávání na volné noze.

Člen strany Svobodných občanů.

Mé zájmy: společenské dění, vzdělávání, anglický jazyk, literatura, informační technologie a herní průmysl, historie a poznávání nových lidí.

Seznam rubrik